Läkemedelstransporter

Vi kan hjälpa dig med din läkemedelsfrakt

Rätt temperaturer är väsentligt för att läkemedel som transporteras ska hålla sin kvalitet och även bibehålla sin verkan.
Därför är det av högsta vikt att varje läkemedelsbud följer disciplinerade och noggranna rutiner för deras temperaturkontrollerade transporter.
Våra fordon är gjorda och kvalitativt anpassade för låga temperaturer ända ner till – 30 grader för att se till så att era läkemedel kommer
fram i bästa möjliga skick. Förutom detta så erbjuder vi låga fordon som klarar av de flesta garage i Stockholm, samt flexibla lösningar till bra priser.

Kvalificerade läkemedelsbud

Men det är inte bara fordonet som behöver vara anpassat för läkemedelstransporter utan även personalen.
Alla våra förare har både YKB-utbildning och GDP – good delivery practice, kyltransportsutbildning och är certifierade för flygplanssäkerhet.
Vi har en lång erfarenhet av läkemedelstransporter och andra kyltransporter och arbetar alltid för att ge en kvalitativ lösning inom er tidsram.
Vi arbetar flexibelt för att kunna möta varje ny eller befintlig kunds behov och önskemål och tar oss gärna an nya utmaningar. Då vi sätter hög press på både fordon,
temperaturer och vår personal så garanteras du ett bra resultat som dessutom är i tid. För att få hjälp med era läkemedelstransporter är det bara att höra av er till oss,
vi gör allt för att hjälpa er även under korta varsel. Du når oss antingen via e-post eller genom att ringa oss.